قیمت خرید و فروش عمده خشکبار و آجیل ایرانی در بازار تهران
اهمیت و جایگاه اقلام خشکبار در کشورهای دنیا و بویژه خاورمیانه !
تا به حال سئوالی با این محتوا که چرا محصولات خشکبار از قبیل مغز گردو ، بادام ، پسته ، انواع مویز و کشمش . سایر تخمه و دیگر اقلام از اهمیت بالا و شگفت انگیزی برخوردارند . مگر مصرف این محصولات چه پیامدی برای انسان ها ، سلامت وکیفیت زندگی آنها دارد؟
برای آگاهی از پاسخ این سئوال پیشنهاد می کنیم که این نوشته را تا پایان مطالعه کنید .
چرا خشکبار ؟
آیا بدلیل گرانی و تورم می توان از اهمیت و مصرف اقلام و محصولات خشکباری در سبد غذایی غافل شد واز مصرف روزمره این محصولات فرآوری شده در بین خانواده ها چشم پوشی کرد ؟ !
شاید کمتر ایرانی باشد یا بهتر است بگوئیماحتمال قریب به یقین یک ایرانی وجود ندارد که به اهمیت آجیل و خشکبارو جایگاه ویژه آن در سبد غذایی واقف نباشد . از روزگاز دیرین و دیرباز در سفره مراسم ها و جشن های مختلف ایرانی، انواع آجیل و خشکبار قرار داشته است و این خوراکی های مفید به عنوان تنقلات سالم توسط همه افراد از زن و مرد و بویژه کودکان مصرف شده است.
این رسم و رسوم از سالها پیش و قبل از آن که خوراکی های پوج و بی خاصیتی مثل پفک و چیپس و انواع اسنک های حجیم وارد بازار شود، پدران و مادران جیب فرزندان خود را با آجیل پر کرده و آنان را روانه مدرسه می کردند.
لازم است بدانید در هر زمان از مطالعه این مقاله می توانید برای دسترسی به اطلاعات خرید و فروش عمده و جزئی و یا صادرات محصولات متنوع ما نظیر انواع آلو بخارا و آفتابی ؛گردو و مغز گردو ، بادام زمینی ، انجیر ، خاکشیر ، توت خشک ، تخمه جابونی ( ژاپنی ) ، قارچ گانودرما ، لیمو عمانی و … به صفحات مربوطه در سایت www.ayar2022.ir مراجعه و با مشاورین فروش ما تماس حاصل نمائید .
جایگاه خشکبار اصیل ایرانی و ریشه مصرف آن :
در فرهنگ کهن و بومی ما ایرانیان اختصاص یک ترکیب مخصوص به نام آجیل شب یلدا یا آجیل چهارشنبه سوری برای خاص ترین مناسبت های ملی، یا نذر کردن آجیل مشکل گشا برای رفع گرفتاری ها از بارزترین نمونه های شیوع مصرف آجیل و خشکبار زواج داشته است.
جایگاه خشکبار در علوم طب سنتی و مدرن :
در علوم طب سنتی ایرانی اسلامی نیز از خواص بیشمار این خوراکی های مفید بسیار سخن به میان آمده است.مزید بر آن در علوم پزشکی نوین نیز فواید بیشمار مصرف انواع آجیل، خشکبار، دانه های خوراکی و میوه های خشک را ثابت کرده و مصرف روزانه آن را توصیه می کند.
بد نیست به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در اهمیت و جایگاه محصولات خشکباری ارگانیک و سالم اشاره شود :
طبق نتایج بررسی های آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو پیرامون سلامت آجیل و خشکبار و خطرات ناشی از مصرف نمونه های آلوده به سموم، اطمینان از سالم بودن و عدم وجود آلودگی در آنها امری ضروری است.
کدام شهرها بیشترین سابقع تولید خشکبار را در کشور ما دارند ؟
شاید پاسخ دقیقی به این سئوال نتوان داد خوشبختانه اکثر شهرهای ایران بخاطر شرایط اقلیمی و جوی و بهره مندی از منابع زمینی و زیر زمینی در تولید خشکبار ایران زمین سهیم هستند .
ازجمله شهرهای فعال می توان به شهر های زیر اشاره کرد :
- تبریز
- خوی
- ملایر
- کرمان
- رفسنجان
- شاهرود
- نیشابور
- مشهد
- تاکستان
- قزوین
- مرند
- فروج بعنوان شهر آجیلی کشور
- مغزگردو:
- باعث لطافت پوست میشود
- میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد
- از پارکینسون و آلزایمر جلوگیری میکند
- برای تنگی تنفس مفید است
- سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماریهای مختلف و سرطان مقاوم میکند
- کشمش :
- مغز بادام :
- سینه را نرم میکند
- تقویتکننده نیروی جنسی است
- معده را قوی میکند
- ملین و ضدیبوست است
- برای زخم روده، مثانه و اسهال مفید است
- خطر: بادام به سختی هضم میشود و مصرف بیش از اندازه آن باعث سنگینی و درد معده میشود.